Banii: Stapaneste jocul (Money: Master the game) – Tony Robbins. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Banii: Stapaneste jocul (Money: Master the game) – Tony Robbins.

Banii Stapaneste jocul - Money Master the game - Tony Robbins - Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2016 si face parte din categoriile “Dezvoltare Profesionala” si “Afaceri si Economie”. Are 800 de pagini, editura fiind ACT SI POLITON.
La data scrierii acestui articol 14.423 de persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8 din 10, ceea ce inseamna ca este destul de apreciata de cititori.

Prefata de Eusebiu Burcas:
Sunt deopotriva onorat si bucuros ca am fost invitat de editorul acestei carti sa contribui cu experienta mea in consiliere si educatie financiara personala la prefatarea uneia dintre cele mai importante carti despre investitii si prosperitate care au fost scrise in ultimii 50 de ani. Avantajul major al cartii lui Tony Robbins este capacitatea lui de a traduce termeni si fenomene economice complexe pe intelesul tuturor.

Este un veritabil manual de prosperitate pentru oamenii de rand, care muncesc din greu pentru bani si spera ca, la final, statul va avea grija de batranetea si de sanatatea lor. Obiectivul esential al cartii este sa-ti prezinte cateva scenarii fezabile si realiste pentru proiectarea arhitecturii financiare personale. Finalitatea este ca aceasta constructie financiara sa devina o structura stabila pe orice tip de vreme, cat si o sursa realista de venituri pentru perioada cand nu vei mai putea munci (sa-i spunem pensie).

Una dintre cele mai mari erori financiare pe care le facem, in general, este sa nu ne gandim (din timp) la batranete. Atat timp cat esti tanar acest lucru este normal. Dar in momentul in care ai trecut de patruzeci de ani este putin probabil sa nu iti pui, macar pasager, intrebarea: Din ce voi trai la batranete?

Demonstratia pe care o face Tony Robbins in aceasta carte este ca, daca nu ai in vedere un portofoliu de investitii diversificat format din macar cateva clase de active, sansele sa ai o pensie linistita sunt aproape ZERO.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET BANII: STAPANESTE JOCUL (MONEY: MASTER THE GAME) – TONY ROBBINS

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*