Cadranul banilor – Robert T. Kiyosaki. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Cadranul banilor – Robert T. Kiyosaki.

Cadranul banilor - Robert T. Kiyosaki. Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2008 si face parte din categoriile “Afaceri si Economie” si “Dezvoltare Profesionala”. Are 336 de pagini, iar formatul sau este 230 x 150 mm, editura fiind CURTEA VECHE.
La data scrierii acestui articol 40.269 de persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8,2 din 10, ceea ce inseamna ca este destul de apreciata de cititori.

Ati observat ca multi dintre cei mai sclipitori absolventi ai universitatilor isi doresc sa lucreze pentru cei care nu si-au terminat studiile… oameni precum Bill Gates, Richard Branson, Michael Dell si Ted Turner? Acesti oameni fara studii superioare sunt astazi ultra-bogatii lumii.

Aceasta carte vorbeste despre alegerea unor noi optiuni, noi directii si a unui nou viitor financiar. – Robert T. Kiyosaki

Cadranul Banilor se adreseaza persoanelor pregatite:
sa renunte la siguranta unei slujbe si sa-si caute propriul drum spre libertatea financiara;
sa faca mari schimbari profesionale si financiare in viata;
sa faca trecerea de la Era Industriala la Era Informationala.

Cadranul Banilor furnizeaza o harta cu traseul catre succesul financiar.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET CARTE CADRANUL BANILOR – ROBERT T. KIYOSAKI

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*