Cel mai bogat om din Babilon – George S. Clason. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Cel mai bogat om din Babilon – George S. Clason.

Cel mai bogat om din Babilon - George S. Clason. Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2004 si face parte din categoriile “Afaceri si Economie” si “Dezvoltare Profesionala”. Are 144 de pagini, iar formatul sau este 210 x 140 mm, editura fiind AMALTEA.
La data scrierii acestui articol 108.900 de persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8,5 din 10, ceea ce inseamna ca este foarte apreciata de cititori.

Milioane de cititori au ajuns sa cunoasca celebrele “parabole babiloniene”ale lui George S. Clason. Considerate a fi adevarate surse de inspiratie, ce trateaza atatea subiecte dureros de actuale precum planificarea si obtinerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar si principii financiare extrem de solide, desi vechi de mii de ani, aceste povestiri fascinante, bogate in sfaturi si informatii extrem de utile, au devenit un model demn de urmat pentru toti autorii lumii moderne ce hotarasc sa scrie despre toate aceste teme.

Pentru cei care au citit Arta Vanzarii de Zig Ziglar, numele lui George S. Clason nu este o necunoscuta, iar cartea de fata vine dupa o indelunga asteptare. Paginile ei va vor purta doar aparent inapoi in timp, tocmai in indepartatul Babilon, leaganul principiilor de baza ale lumii financiare, pretuite si in zilele noastre si puse in practica in intreaga lume.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET CARTE CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON – GEORGE S. CLASON

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*