Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace – Stephen R. Covey. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace – Stephen R. Covey.

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace - Stephen R. Covey. Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2016 si face parte din categoriile “Afaceri si Economie” si “Dezvoltare Profesionala”. Are 296 de pagini, iar formatul sau este 230 x 160 mm.
La data scrierii acestui articol 519.504 de persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8,3 din 10, ceea ce inseamna ca este destul de apreciata de cititori.

Cu peste 15 milioane de exemplare vandute in intreaga lume, Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace este cea mai importanta carte a secolului XXI in domeniul afacerilor.

Covey a studiat principiile dupa care se ghideaza oamenii de succes si le-a integrat intr-un program cuprinzator, dar usor de parcurs. A creat astfel un instrument practic, care poate fi folosit cu rezultate excelente in viata de familie, in afaceri si in societate, in general. Cele 7 deprinderi formulate in urma a zeci de ani de experienta si cercetare ii deosebesc pe cei fericiti, impliniti si sanatosi de cei care sunt supusi esecului. Albert Einstein observa: „Problemele insemnate cu care ne confruntam nu pot fi rezolvate la acelasi nivel de gandire cu cel in care ne aflam cand le-am creat“. Din acest punct de vedere, Covey considera ca noi si numai noi putem sa ne declansam procesul de autoperfectionare. Avem nevoie de alt nivel, un nivel mai profund de gandire pentru a rezolva dificultatile cu radacini adanci. Acest nou nivel de gandire constituie subiectul prezentei lucrari.

Aceasta carte ne sugereaza o disciplina a interactiunii cu ceilalti care ar functiona fara gres daca ne-am apleca asupra ei. – James C. Fletcher, Director la NASA

Cartea de fata contine adevaruri esentiale despre natura umana pe care, de obicei, le regasim doar in literatura. Dupa ce o veti citi veti simti nu numai ca il intelegeti pe Covey, dar si ca el v-a inteles! – Orson Scott Card, castigator al premiilor Hugo si Nebula

Aceasta carte este plina de intelepciune practica pentru toti cei ce vor sa-si conduca singuri viata, afacerile si cariera. De fiecare data cand recitesc un capitol imi vin idei noi, ceea ce dovedeste ca mesajul sau este profund si fundamental. – Gifford Pinchot III, autor al cartii Intrapreneuring

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET CARTE CELE 7 DEPRINDERI ALE PERSOANELOR EFICACE – STEPHEN R. COVEY

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*