Cum sa comunici eficient – Dale Carnegie. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Cum sa comunici eficient – Dale Carnegie.

Cum sa comunici eficient - Dale Carnegie - Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2019 si face parte din categoriile “Afaceri si Economie” si “Dezvoltare Profesionala”. Are 176 de pagini, iar formatul sau este 200 x 130 x 10 mm, editura fiind LITERA.
La data scrierii acestui articol 17 persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 6,8 din 10, ceea ce inseamna ca este oarecum apreciata de cititori.

Atunci cand ai de-a face cu oamenii, nu ai de-a face cu fiinte logice, ci cu fiinte emotionale. – Dale Carnegie

Comunicarea reprezinta un factor esential in privinta succesului sau a esecului; marii lideri au cu totii capacitatea de a comunica eficient cu ceilalti oameni. Dar aptitudinile excelente de comunicare nu sunt innascute. Oricine doreste le poate dobandi; nu are nevoie decat de vointa si perseverenta. Urmeaza principiile formulate de Dale Carnegie pentru a-ti putea prezenta ideile mult mai eficient sefului tau, colegilor, clientilor sau chiar familiei si prietenilor tai si porneste pe drumul care te va face sa comunici mai bine – un pas important spre succes.

Daca iti doresti sa inveti sa comunici eficient, pentru a avea relatii implinite acasa ori la locul de munca, sau daca vrei sa iti dezvolti afacerea prin intermediul oamenilor, iata ce poti invata din aceasta carte:
• Cum sa-ti perfectionezi aptitudinile de comunicare verbala in discutiile cu alte persoane (arta conversatiei), cum sa tii discursuri in fata unui public larg sau cum sa prezinti un raport.
• Cum sa asculti cu adevarat ce spune interlocutorul tau, pentru a intelege pe deplin mesajul lui, si cum sa interpretezi limbajul nonverbal al ascultatorilor tai.
• Cum sa comunici in scris intr-un mod clar, concis, impecabil si atractiv pentru citator.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET CARTE CUM SA COMUNICI EFICIENT – DALE CARNEGIE

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*