Iarta-ma ca te-am iubit – Ela E.H. – Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Iarta-ma ca te-am iubit de Ela E.H..

Iarta-ma ca te-am iubit - Ela E.H. - Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2020 si face parte din categoriile “beletristica”, “romane de dragoste” si “carti romantice”. Are 258 de pagini, iar formatul sau este 205 x 130 x 19 mm, editura fiind CREATOR.
La data scrierii acestui articol 115 persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8,2 din 10, ceea ce inseamna ca este destul de apreciata de cititori.

Ai iubit vreodata un om nepotrivit, iar dragostea ta s-a transformat in regret, pictand pe panza scurta a vietii tale cea mai mare greseala? Romanul prezinta o poveste de dragoste cu aspecte psihologice ale abandonului, dependentei de oameni, fricii de singuratate. Un roman atipic care te poate ajuta sa intelegi unde si de ce ai gresit in relatiile cu oamenii pe care candva i-ai iubit ca pe niste zei. Un roman de dragoste, de suferinta, un roman al realitatii crunte.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET CARTE IARTA-MA CA TE-AM IUBIT – ELA E.H.

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*