Mandale – Carte de colorat pentru adulti. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Mandale – Carte de colorat pentru adulti.

Mandale - Carte de colorat pentru adulti - Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2016 si face parte din categoria “Arta, Arhitectura, Design”. Are 64 de pagini, iar formatul sau este 230 x 220 mm, editura fiind ARAMIS.
La data scrierii acestui articol 23 de persoane au acordat note acestei carti pe un site cunoscut din Romania, media notelor acordate fiind de 10 din 10, ceea ce inseamna ca este foarte apreciata.

Mandala constituie un simbol si, totodata, un ritual a carui origine vine din Hinduism si din Budism si reprezinta Universul. Este o diagrama circulara care pastreaza cu rigoare o anumita simetrie care se concentreaza cu toata forta asupra unui centru, avand ca structura tipica impartirea suprafetei in patru segmente.

Susanne F. Fincher, terapeuta prin arta si consiliera pentru vindecarea mentala, afirma ca reintroducerea mandalei in gandirea occidentala se datoreaza psihanalistului elvetian Carl Gustav Jung. Jung marturisea ca nevoia de a desena mandale a aparut in timpul momentelor sale intense de dezvoltare personala, iar aparitia acestei nevoi indica faptul ca la nivelul psihicului are loc o profunda reechilibrare.

PRET MANDALE – CARTE DE COLORAT PENTRU ADULTI

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*