Principii – Ray Dalio. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Principii – Ray Dalio.

Principii - Ray Dalio - Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2018 si face parte din categoriile “Afaceri si Economie” si “Dezvoltare Profesionala”. Are 560 de pagini, iar formatul sau este 230 x 150 mm, editura fiind ACT SI POLITON.
La data scrierii acestui articol 31.010 persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8,2 din 10, ceea ce inseamna ca este destul de apreciata de cititori.

Principii / Principles: Life and Work de Ray Dalio este exact genul acela de carte pe care o cauti mereu, dar o gasesti de prea putine ori, pe rafturile librariilor. O carte care iti propune perspective noi asupra vietii si din care ai cu siguranta ceva de invatat, fie ca esti manager, si vrei sa iti imbunatatesti strategia de business, fie ca esti un individ oarecare si cauti sa faci o schimbare pozitiva in viata ta.

Ray Dalio este unul dintre cei mai de succes antreprenori si investitori din lume, figurand in topul 100 al celor mai bogati oameni de pe planeta (potrivit revistei Forbes) si in topul 100, intocmit de revista Time, al celor mai influenti oameni din lume. Dalio este fondatorul companiei de investitii Bridgewater Associates, pe care, in decursul a 42 de ani a transformat-o dintr-o simpla firma de apartament, in a cincea cea mai importanta companie privata din Statele Unite.

Este important sa ai principii clare deoarece iti vor afecta toate aspectele vietii, de mai multe ori pe zi.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET CARTE PRINCIPII – RAY DALIO

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*