Secretele mintii de milionar – T. Harv Eker. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Secretele mintii de milionar – T. Harv Eker.

Secretele mintii de milionar - T. Harv Eker - Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2019 si face parte din categoriile “Dezvoltarea Afacerilor*” si “Afaceri si Economie*”. Are 224 de pagini, iar formatul sau este 200 x 130 x 9 mm, editura fiind CURTEA VECHE.
La data scrierii acestui articol 43.337 de persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8,4 din 10, ceea ce inseamna ca este foarte apreciata de cititori.

Dati-mi 5 minute si… va pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vietii! Iata ce ne spune T. Harv Eker in cartea de fata. Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri si a dat faliment de nenumarate ori – pana cand a inteles ca trebuie sa-si schimbe gandirea. Odata ce a realizat acest lucru, in cativa ani, a devenit milionar.

Eker pleaca de la premisa ca nu lucrurile pe care le stim ne impiedica sa avem succes, ci lucrurile despre care avem o parere incorecta reprezinta cel mai mare obstacol. Cartea sa trateaza mai putin ceea ce trebuie invatat si mai mult ceea ce trebuie „dezvatat“.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET CARTE SECRETELE MINTII DE MILIONAR – T. HARV EKER

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*