Start in antreprenoriat – Cristian Onetiu. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Start in antreprenoriat – Cristian Onetiu.

Start in antreprenoriat - Cristian Onetiu - Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2019 si face parte din categoriile “afaceri si economie” si “dezvoltare personala”. Are 292 de pagini, iar formatul sau este 210 x 140 x 20 mm, editura fiind ACT SI POLITON.
La data scrierii acestui articol 29 de persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 7,44 din 10, ceea ce inseamna ca este oarecum apreciata de cititori.

Start in antreprenoriat sau Calatoria antreprenorului de la a sti la a avea inspre a deveni de Cristian Onetiu este o carte pentru antreprenori, nu despre antreprenori, adresandu-se deopotriva celor care isi doresc o afacere proprie, celor care au deja o afacere, dar vor sa o faca sa creasca exploziv, dar si celor care au o afacere mare si vor sa o dezvolte in continuare. Pentru cei care nu au inca o afacere, cartea lui Cristian Onetiu reprezinta o provocare. Autorul ii provoaca pe acestia sa isi ia un angajament pe 3 – 5 ani de a-si construi propria afacere rentabila, oferindu-le 12 principii cheie dar si o serie de sfaturi practice care sa ii ajute sa reuseasca pe acest drum.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET START IN ANTREPRENORIAT – CRISTIAN ONETIU

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

  1. Elefant.ro: 41,65 lei
  2. Emag.ro: 45,35 lei
  3. Libris.ro: 49,00 lei
  4. Carturesti.ro: 49,00 lei
  5. Librariadelfin.ro: 49,00 lei
  6. Cel.ro: 50,00 lei

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*