Zero limite – Joe Vitale; dr. Ihaleakala Hew Len. Recenzie si Pret

In acest articol gasesti recenzie si detalii despre pret pentru cartea Zero limite – Joe Vitale; dr. Ihaleakala Hew Len.

Zero limite - Joe Vitale; dr Ihaleakala Hew Len - Recenzie si Pret

RECENZIE

Aceasta carte a aparut in anul 2020 si face parte din categoria “Dezvoltare Personala”. Are 240 de pagini, iar formatul sau este 200 x 130 x 13 mm, editura fiind METEOR PRESS.
La data scrierii acestui articol 3.813 persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8 din 10, ceea ce inseamna ca este foarte apreciata de cititori.

Zero limite va prezinta o cale testata de a depasi limitele autoimpuse pentru a realiza in viata mai mult decat ati visat vreodata. Priviti exemplul lui Joe Vitale, milionar si autor a numeroase carti de succes, un guru al marketingului online. Doar cand a descoperit sistemul hawaiian stravechi Ho’oponopono, a gasit si succesul fara limite. Actualizata pentru epoca moderna, Ho’oponopono este o metoda de autoajutor care elimina obstacolele mentale, eliberandu-va mintea pentru a gasi cai noi, neasteptate de a obtine ceea ce vreti. Vitale a simtit ca trebuie sa impartaseasca metoda respectiva lumii intregi pentru ca si altii sa experimenteze implinirea si fericirea pe care le simte autorul in fiecare zi.

O poti rasfoi online in varianta pdf cu un click aici.

PRET CARTE ZERO LIMITE – JOE VITALE; DR. IHALEAKALA HEW LEN

Mai jos gasesti linkurile unde poti verifica pretul si stocul acestei carti, insa vei gasi si pretul din data redactarii acestui articol. In acest fel vei putea observa modificarile de preturi in timp.

Speram sa iti fie de folos acest articol. Daca doresti sa ne oferi o mana de ajutor te rugam distribuie acest articol pe retelele sociale. Iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*